Căutați o soluție pentru deconectarea din contul de client WooCommerce fără confirmare? Gestionarea utilizatorilor din WooCommerce vă permite să aveți o modalitate de a adăuga link pentru deconectarea clienților în meniu sau oriunde care este vizibil în frontend. Dacă sunteți un dezvoltator de teme WooCommerce sau un proprietar de magazin, probabil că ați întâlnit acest mesaj în funcția de deconectare „Sunteți sigur că doriți să vă deconectați ?” dacă acest lucru vă deranjează pe dumneavoastră și pe clienții dvs., trebuie să adăugați următorul fragment de cod în fișierul functions.php al temei dvs. active pentru a elimina mesajul de confirmare a deconectarii WooCommerce:
/**
* Ieșire din cont (logout) fără confirmare WooCommerce
*/
add_action( 'template_redirect', 'academiawp_logout_confirmation' );
function academiawp_logout_confirmation() {
global $wp;
if ( isset( $wp->query_vars['customer-logout'] ) ) {
wp_redirect( str_replace( '&', '&', wp_logout_url( wc_get_page_permalink( 'myaccount' ) ) ) );
exit;
}
}Așa puteți scăpa cu ușurință de mesajul de confirmare WooCommerce și puteți permite utilizatorilor să aibă un proces de deconectare fluid și fără probleme pentru o experiență cât mai placută.

